Bestel onze vloermatten voor social distancing en andere Covid-maatregelen

Heropenen na corona: wees voorbereid!

Start ook uw bedrijf binnenkort opnieuw op of opent uw winkel straks de deuren? Het vergt heel wat voorbereiding om de heropening in goede banen te leiden en de social distancing voor zowel medewerkers als klanten te respecteren. Ook de andere voorzorgsmaatregelen betekenen voor ondernemers een extra uitdaging.

Om iedereen correct en duidelijk te informeren, is visualisering heel belangrijk. Zo blijft iedereen constant bewust van de voorzorgsmaatregelen. Stickers kleven kan een oplossing zijn, maar die zijn statisch en kunnen niet verplaatst worden. Bovendien blijven ze niet lang kleven en geraken ze snel beschadigd.

De oplossing? Onze speciale ‘COVID MESSAGE’-vloermatten!

Met onze ‘Houd Afstand’- en ‘Was uw handen’-vloermatten heeft u wel de flexibiliteit om dynamisch te werken en kan u bijsturen waar nodig. U kan deze matten gebruiken aan de inkom van uw winkel/toonzaal/showroom en/of ook op andere plaatsen (sanitair, refter, inkom leveringen/afhalingen, ….).

Het voordeel van de ‘COVID MESSAGE’-matten? Je kan ze gemakkelijk (ver)plaatsen, wegnemen, opbergen en - niet onbelangrijk - 1 type kan gereinigd worden.

Aangezien de wetenschappers ervan overtuigd zijn dat we waarschijnlijk nog heel lang met het virus gaan te maken hebben, worden dit ongetwijfeld heel nuttige tools voor de komende maanden.

PLAATS UW BESTELLING

Type vloermatten

Hieronder vindt u onze types vloermatten terug. Elke mat is verkrijgbaar in Nederlands, Frans en Engels. Neem ook een kijkje naar de technische fiche.

Levering

Directe levering is perfect mogelijk tegen het tijdstip waarop uw bedrijf of winkel volledig klaar en operationeel moet zijn om terug van start te kunnen gaan. Aarzel dus niet om uw bestelling te plaatsen.

Vragen?

Contacteer ons gerust

We staan voor u klaar!

Bestelling plaatsen

Vul ons bestelformulier in en stuur het naar info@ccrubber.be.

<< Terug

Deel dit bericht: