Over Ons

De specialist in rubberproducten

Sinds 1967 specialiseert CC Rubber zich in het vervaardigen van industriƫle rubberproducten. Ons gamma bestaat uit een ruim aanbod aan rubberartikelen op maat zoals vormartikelen, rubberprofielen, celrubber, maar ook rubbermatten en -tegels. Bij ons kunt u terecht voor eender welk project. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Professioneel advies

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op gericht advies en expertise. Zowel op vlak van vormgeving en eigenschappen, als over de toleranties van bepaalde toepassingen. We maken u met plezier wegwijs in ons ruim productassortiment en staan u met raad en daad bij. Daarbij verliezen we de logistieke diensten nooit uit het oog.

Rubber op maat

Een specifiek project waarvoor u rubber op maat nodig hebt? Geen probleem. We produceren tal van rubberartikelen volledig op maat met uw of onze matrijzen. Bovendien kunt u telkens gratis een prijsofferte op maat aanvragen via het invulformulier op de website.

Vragen? Neem contact met ons op.

Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog vragen omtrent onze rubberproducten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.