Over Ons

CC Rubber is dé specialist in België in rubberproductie en heeft het grootste aanbod gestandaardiseerde rubberproducten.

CC Rubber werd opgericht in 1967 en wordt vandaag geleid door Guy Debruyne en Isabel Dochy die allebei reeds heel wat jaren ervaring op de teller hebben op het vlak van R&D, productie en sales van industriële rubberproducten.

CC Rubber specialiseeert zich in het ontwikkelen en vervaardigen van gestandaardiseerde en gepersonaliseerde industriële rubberproducten. Het assortiment bestaat uit een ruim aanbod aan rubberproducten op maat zoals vormartikelen, profielen, celrubber, rubber-metaalverbindingen, pakkingen. dichtingen, manchetten enz. enz, maar ook aan standaardproducten zoals plaatrubber, rubber op rol voor uiteenlopende toepassingen.

Bij ons kunt u terecht voor eender welk project! Of het een toepassing is voor bijvoorbeeld de bouw, de voedingsindustrie, de chemische industrie, constructie of machinebouw, … CC Rubber heeft de know in huis om altijd het juiste rubberproduct te ontwikkelen, te produceren en te leveren dat voldoet aan alle gestelde normen.

Onze R&D afdeling zoekt samen met u naar de meest geschikte of technische oplossing met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Professioneel advies

Dankzij onze jarenlange ervaring en het gegeven dat CC Rubber een Ingenieur Chemie gespecialiseerd in rubber en kunststoffen in huis heeft, kan u bij ons altijd rekenen op uitermate deskundig advies en expertise. Zowel op het vlak van materialen, van vormgeving als op het vlak van eigenschappen, toleranties enz.

Rubber op maat

Een specifiek project waarvoor u rubber op maat nodig hebt? Geen enkel probleem. We produceren tal van rubberartikelen volledig op maat met uw of onze matrijzen. Zowel op kleine als op grote oplages. Wij hebben een hee ruim assortimentl standaardproducten waarvan heel veel referenties altijd op voorraad zijn. En in functie van aantallen en levertermijnen hebben we zowel productiefaciliteiten in België als bij structurele partners in het buitenland.

Bovendien kan u voor ieder project gratis een projectstudie met prijsofferte aanvragen via het invulformulier op de website.